Activiteitenkalender

Activiteitenkalender

Laatste training 2013

23 december 2013

 

De examens zijn weer achter de rug. De trainer was heel tevreden over de behaalde resultaten, zowel bij de jeugdleden als bij de senioren. Valery en Raun mochten zelfs een kleur overslaan. Het was een groot succes. De meeste jeugdleden werden moreel gesteund door pappa’s, mamma’s, broers en zussen en opa’s en oma’s. Zij waren net zo trots als de geslaagden.

 

Geslaagden van harte proficiat.

 

En afgelopen vrijdag was het weer de laatste training van het jaar, maar wel een speciale training. Het was een happening met jong en oud. Veel leden waren aanwezig. Daarom moesten 5 groepen worden gevormd. Door hoofdtrainer Erik was met hulp van Piet, Rob en Jeroen een heel parkoers opgesteld en een speciale training voorbereid. Het was een leuke afwisseling op de reguliere trainingen, waarbij behendigheid, durf, spierkracht en sportiviteit aan te pas kwam. De tijd vloog om. Tijdens een ingelaste pauze was er even tijd voor een drankje. Door trainer Jeroen die kortgeleden de derde dan ju jitsu behaalden werd samen met Clay een wervelende demonstratie gegeven met spectaculaire technieken. In het vrijgevecht dat zelfs gedeeltelijk in het donker plaatsvond konden zijn twee tegenstanders Jeroen niet buiten gevecht stellen. Jeroen werd dan ook luidkeels aangemoedigd. Het was fantastisch om te zien. Na de training werd elk lid verrast met een zak oliebollen. Ook bij de laatste training genoot het publiek van jullie inzet en enthousiasme.

 

Het bestuur bedankt iedereen voor zijn of haar bijdrage aan onze mooie vereniging. We hopen het volgende jaar op dezelfde voet verder te kunnen en weer op jullie allen te kunnen rekenen. Geniet van de feestdagen. We wensen jullie een sportief 2014 toe!

 

Terug

 

Sponsoren