Activiteitenkalender

Activiteitenkalender

Informatie jubileumtraining

17 november 2012

 

Onze vereniging is nu bijna vijf jaar geleden opgericht. Met trots kunnen we vaststellen dat we nog steeds een gezonde vereniging zijn met een gestaag groeiend aantal enthousiaste leden die met plezier bij ons komen trainen. Mede dankzij de inzet van de trainers en de vrijwilligers hebben we inmiddels al meer dan 60 leden en zien wij dat deze steeds weer in staat zijn om het plezier op de mat over te brengen op jullie. Dat onze jeugdafdeling ook nog steeds groeit doet ons uiteraard ook goed om te zien.

 

Jammer genoeg is het niet voor iedereen weggelegd om zich op een sportieve manier te kunnen ontwikkelen. Zoals jullie wellicht weten heeft Bram, het oudste zoontje van onze trainer Rob de Caluwé, een spierziekte. Dit trekt op het gezin van Rob en Ingrid een behoorlijke wissel waardoor Rob heeft besloten om zijn trainersactiviteiten (voorlopig) te stoppen, zodat hij kan bijdragen aan de verzorging van Bram en zijn gezin. Wij weten dat Rob en Ingrid ook betrokken zijn bij de promotie van de stichting Spieren voor Spieren en dat Bram hierin ook een rol speelt.

 

Het bestuur meent dat wij dit goede doel kunnen ondersteunen en willen dit graag samen laten vallen met een extra training op zaterdagmiddag 15 december 2012 in het Cromwiel te Steenbergen. Deze training zal mede worden verzorgd door de heer Wim van Vorstenbos, die met de 8e dangraad één van de hoogst gegradueerden Jiu Jitsuka van Nederland is! De heer Van Vorstenbos was ook een van de instructeurs die onze trainers hebben begeleid bij het behalen van hun lesbevoegdheden en tevens een bekende van de heer Ad Knappers, nog steeds ons voorbeeld in de manier van lesgeven en hoe we met elkaar omgaan. Wij zijn dan ook verheugd en trots dat wij jullie deze trainingstage kunnen aanbieden ter gelegenheid van ons 5 jarig jubileum.

 

Ter ere van deze gelegenheid heeft het bestuur voor haar leden ook verenigingslogo’s laten maken die iedereen deze op zijn pak kan (laten) maken. Deze logo’s worden geheel uit het verenigingsbudget betaald en gratis aan de leden verstrekt, maar wij zouden het erg leuk vinden als iedereen een bijdrage van bijvoorbeeld €5,00 per logo zou willen leveren. Het staat iedereen natuurlijk vrij om dit bedrag naar eigen inzicht en vermogen aan te passen en kan in een gesloten enveloppe worden afgegeven op 15 december. De gehele opbrengst hiervan zullen wij dan schenken aan de Stichting Spieren voor Spieren, zodat we op deze manier ook aan Rob en Ingrid willen laten blijken dat wij nog steeds met hun gezin meeleven.

 

Verder lijkt het ons een leuk idee om ook de kinderen actief te betrekken bij deze actie. Zo denken wij bijvoorbeeld aan het verzamelen van lege statiegeld flessen die bij aanvang van de training op 15 december verzameld kunnen worden. Tijdens de training zullen deze dan ingeleverd worden zodat de opbrengst hiervan toegevoegd kan worden aan de schenking voor het goede doel.

 

Wilt u meer informatie over de stichting Spieren voor spieren kijk dan ook op:

 

http://www.spierenvoorspieren.nl/acties/budovereniging-vko-in-actie/

 

Terug

 

Sponsoren