Activiteitenkalender

Activiteitenkalender

Update: Examens jeugd 2011

1 juli 2011

 

Goed gedaan!

Vrijdagavond, 24 juni 2011, was een spannende avond bij de jeugdafdeling van Budovereniging VKO. Er werd die avond namelijk examen afgenomen. De jeugdige jiu jitsuka’s kregen een kans om na maanden hard trainen te bewijzen dat ze waren gegroeid naar een hogere graad.

Wat zijn we allen trots

Het was werkelijk spectaculair wat de examenkandidaten aan technieken en vaardigheden lieten zien. Alles kwam aan bod, zoals koprollen, valbreken, werptechnieken, trap- en stoottechnieken en houdgrepen. Teveel om op te noemen. En, heel belangrijk, er werd gedisciplineerd gewerkt met respect voor elkaar. Daarvoor alleen al verdienen ze allen een pluim.

 

Dat er de afgelopen tijd keihard is getraind, bewijst wel het feit dat enkele kandidaten die nog maar kort met jiu jitsu zijn begonnen al met succes konden meedoen aan het examen en ook dat enkele kandidaten meteen een hogere graad oversloegen.

 

Nogmaals allen goed gedaan!

 

De belangstelling voor het evenement was ook enorm. Vele ouders, broertjes, zusjes en opa’s en oma’s keken vol trots toe. Ik weet zeker sommige papa’s en mama’s en misschien wel een enkele opa heel graag in jullie judopak op de mat hadden willen staan. Maar ja, daar moet je wel hard voor trainen!

 

De trainers en hun assistenten zijn zeer tevreden over jullie prestatie. Zij en het bestuur wensen jullie van harte proficiat.

 

Met vriendelijke sportgroeten,

 

Theo van Meer, secretaris.

 

De gemaakte foto's zijn in de galerij geplaatst!

 

Terug

 

Sponsoren