Activiteitenkalender

Activiteitenkalender

Afsluiting sportjaar 2010

31 december 2010

 

Nog even en 2010 is alweer voorbij. Een jaar waar we met trots op terug kunnen kijken.

Trots op de jeugdafdeling die nog steeds groeit, op de eerste jeugdleden die in dit jaar zijn over gegaan naar de junioren en al met succes een bandexamen hebben behaald.


Ook trots op de leden die met succes examen hebben gedaan voor een hogere dan-graad en op onze enthousiaste en vaardige trainers die door hun inzet steeds weer voor interessante lessen zorgen, waardoor jullie het leuk blijven vinden om te komen trainen.


Natuurlijk zijn we ook trots op onze nieuwe tatami die we met de examens van onze jeugdleden officieel in gebruik hebben genomen en op de vrijwilligers die helpen bij de trainingen en activiteiten.

 

Ook dit jaar zijn we weer actief geweest om onze sport bij anderen onder de aandacht te brengen. Leuke artikelen hierover hebben jullie regelmatig kunnen lezen in de lokale en regionale nieuwsbladen.

 

Wij vinden het erg leuk om te zien dat er plezier is in de sport en verbazen ons regelmatig over de stappen die gemaakt worden in het aanleren van de diverse technieken. Een paar keer oefenen tot het vanzelf gaat is niet voor iedereen weggelegd en daarom is het mooi om te zien dat ook deze leden de juiste aandacht krijgen van onze trainers die zich ook nog steeds aan het bijscholen zijn.

 

Jullie enthousiasme is voor ons een drijfveer om ook in het komende jaar, ons weer volop in te zetten om de vereniging sterk en gezond te houden.

 

Op dinsdag 11 januari starten de trainingen weer en hopen we jullie weer gezond terug te zien.

 

Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een goed 2011 toe!

 

Terug

 

Sponsoren