Activiteitenkalender

Activiteitenkalender

JBN Budospelen Gilze

6 juni 2010

 

Op zondag 30 mei bezocht meneer Rob samen met een groepje jeugdleden van onze vereniging de JBN Budodag te Gilze. Het is een heel leuk jaarlijks terugkerend evenement waar we graag alle jeugdleden op attent willen maken.

 

Het begon om 12.30 uur in de sportzaak Achter de Tuintjes in Gilze. Zo’n 270 kinderen in de leeftijd van 6 tot 11 jaar stonden in hun judopak klaar om aan een leuk budo-evenement te beginnen.Vanwege het grote aantal deelnemers, keken de meesten kort het katje uit de boom. Zo’n grote groep jiu-jitsuka’s en judo-ers maakt best wel indruk.

 

Voor de werkelijke aanvang werden er groepjes van negen personen op leeftijd geformeerd en iedere groep kreeg een eigen trainer.

 

Het eerste deel van de dag kregen onze jeugdleden les van Kitty Bravik (meervoudig Nederlands Kampioen judo) en Peter Goossens, een oud-leerling van dhr. Knappers. Het was een pittige, maar ook een leuke training.

Het tweede gedeelte van de budodag bestond uit allerlei leuke spelletjes. De sportzaal gonsde van de activiteiten. Om 16.00 uur was de prijsuitreiking en iedereen kreeg voor zijn deelname een mooie attentie van de judobond.

 

Het was een erg leuke dag en zeker voor iedereen geschikt. Hopelijk tot volgend jaar!

 

Terug

 

Sponsoren